ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Σύμφωνα με τους New York Times, ο 37χρονος πατέρας δίδυμων παιδιών από την Νέα Υόρκη, το πρωί της Παρασκευής (26/7) πήγε στην εργασία του, ξεχνώντας όμως ότι στο αυτοκίνητο άφησε τα δύο του παιδάκια ηλικίας 11 μηνών ( ένα αγόρι και ένα κορίτσι).
Μετά από οκτώ ώρες, και αφού ολοκλήρωσε την εργασία του, θυμήθηκε ότι τα δύο βρέφη βρίσκονταν εντός του οχήματός του.
Να σημειώσουμε ότι το πρωινό της Παρασκευής, η θερμοκρασία ανέρχονταν στους 30 βαθμούς Κελσίου.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, την αστυνομία ειδοποίησε ένας αυτόπτης μάρτυρας που ενημέρωσε ότι το ένα από τα δύο βρέφη δεν αναπνέει. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία στη σκηνή και τα δύο βρέφη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή.
Ο 37χρονος συνελήφθη με τις εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης να αναμένεται να του απαγγείλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις