ΒΟΥΛΗ: Συνεδριάζει εκτάκτως η Ολομέλεια για αναπομπές Προέδρου Δημοκρατίας για τους νόμους για εκποιήσεις

ΒΟΥΛΗ: Συνεδριάζει εκτάκτως η Ολομέλεια για αναπομπές Προέδρου Δημοκρατίας για τους νόμους για εκποιήσεις

Συνεδριάζει στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας (29/7) εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής για να εξετάσει τις αναπομπές του Προέδρου της Δημοκρατίας των νομοθεσιών που αφορούν μεταξύ άλλων την τροποποίηση της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις και την έγκριση του νομοθετήματος για το πάγωμα των εκποιήσεων.

Την ίδια ώρα έξω από την Βουλή θα πραγματοποιείται εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των αναπομπών του Προέδρου της Δημοκρατίας των νομοθεσιών για τις εκποιήσεις.

Προηγουμένως, στις 8.30, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών για να συζητήσει τις αναπομπές στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Οι αναπομπές αφορούν τους νόμους περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) και περί της Αναστολής των Διαδικασιών Εκποίησης Ενυπόθηκων Ακινήτων (Προσωρινές Διατάξεις).

Η νομοθετική εργασία της ολομέλειας αφορά και στις υπόλοιπες αναπομπές που θα συζητηθούν ενωρίτερα όταν θα συνεδριάσουν οι Επιτροπές Εργασίας και Ενέργειας για να συζητήσουν τις αναπομπές του Προέδρου της Δημοκρατίας που αφορούν τους νόμους που ψήφισε η Βουλή περί Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Τροποποιητικός) και περί Καταχρηστικών Ρητρών σε Επιχειρηματικές Συμβάσεις που Συνάπτονται από Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις καθώς και η Επιτροπή Εσωτερικών για τον περί αλλοδαπών και μεταναστεύσεως τροποποιητικό νόμο του 2019.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE