Νικόλας Παπαδόπουλος κατά Μητροπολίτη Μόρφου: «Εξοργιστικές» -ΦΩΤΟ

Νικόλας Παπαδόπουλος κατά Μητροπολίτη Μόρφου: «Εξοργιστικές» -ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του πρόεδρου και βουλευτή του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους.

Ο κ. Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα είχε αναφέρει πρόσφατα ο Μητροπολίτης σε σχέση με τους ομοφυλόφιλους αλλά και τον κατά συρροήν δολοφόνο Νίκο Μεταξά, έκανε λόγο για «εξοργιστικές δηλώσεις και καταδικαστέες».

Αυτούσιο το μήνυμα του Νικόλα Παπαδόπουλου στο twitter: «Οι πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και η εξίσωση των εκτρώσεων με τις δολοφονίες ενός κατά συρροή δολοφονου, είναι εξοργιστικές, επιζήμιες για το θεσμό της εκκλησίας και καταδικαστέες από το σύνολο κάθε σύγχρονης κοινωνίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.