ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Του έκαναν δώρο για τα γενέθλια του πτήση με αεροπλάνο και πέθανε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Του έκαναν δώρο για τα γενέθλια του πτήση με αεροπλάνο και πέθανε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώπιον θανατικού ανακριτή οδηγήθηκε η ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2017 στη Μεγάλη Βρετανία. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για άντρα, ο οποίος θα γιόρταζε τα γενέθλια του με μια μεγάλη έκπληξη από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τελικά η 'ονειρική πτήση' μετατράπηκε σε τραγωδία.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η οικογένεια του Christopher Nicholls με αφορμή τα γενέθλια του 64χρονου θέλησε να του κάνει ένα μεγάλο δώρο. Αυτό ήταν να πιλοτάρει ένα παλιό -αντίκα- αεροπλάνο του 1935 (Tiger Moth biplane), αφού ο άτυχος άντρας είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροσκάφη και πάνω από 47χρονια εμπειρίας.

Δυστυχώς αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία του πτήση, καθώς λίγο μετά την απογείωση και μπροστά στα έντρομα μάτια των αγαπημένων του προσώπων, το αεροπλάνο συνετρίβη σε χωράφι και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο κινητήρας του παλιού μικρού αεροπλάνου «ακουγόταν απαίσια», ενώ ανέβαινε πολύ αργά και με χαμηλή ταχύτητα, με τον καιρό να είναι ιδανικός για πτήση όπως σημειώνεται.

Ο γιος του άτυχου άντρα,  Matthew Nicholls ανέφερε ότι ο πατέρας του είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροσκάφη, αλλά και μεγάλη πείρα καθώς είχε αποτελέσει μέλος της RAF από τα 18 του χρόνια, ενώ πιλόταρε στη συνέχεια για πολλές εταιρίες.

Σημειώνεται πως από το τραγικό δυστύχημα, που έγινε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του 64χρονου, έχασε τη ζωή του και ένα φιλικό πρόσωπο του πιλότου, ο 67χρονος Peter Stacey.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top