Τελευταία προπόνηση για ΑΕΛ πριν τη «μάχη» στην «Αρένα» – Η τελευταία εξέλιξη με Ντόσα

Τελευταία προπόνηση για ΑΕΛ πριν τη «μάχη» στην «Αρένα» – Η τελευταία εξέλιξη με Ντόσα

Την τελευταία της προπόνηση ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης (01/08, 20:00) με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα (31/07) στην «ΑΕΚ Αρένα» η ΑΕΛ.

Η προπόνηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και ήταν διάχυτη η πίστη και η αισιοδοξία για πρόκριση επί του Άρη με… απαντήσεις εντός γηπέδου, για τα μειωτικά σχόλια που λέχθηκαν και γράφτηκαν από το τέλος του πρώτου αγώνα μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς για τον Ντούσαν Κέρκεζ και την ΑΕΛ, ο MVP του «Βικελίδης», Ντόσα Τζούνιορ, θεωρείται απίθανο να μπορέσει να δηλώσει παρών ακόμα και ως αλλαγή αν χρειαστεί, αφού προπονήθηκε ατομικά και μάλιστα, όχι σε έντονους ρυθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE