ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τρισκόφκσι… έπαιζε μόνος του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τρισκόφκσι… έπαιζε μόνος του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρόκριση της στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε η ΑΕΚ, καθώς με… συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία με… one man show. Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε 4-0 με τον Τρισκόφσκι (8′ πέναλτι, 29′, 75′, 82) να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς μόλις στο 3′ με τον Ναϊντένοφ να δίνει στον Ρομπέρτα και να κάνει το πλασέ από το ύψος του πέναλτι με τον Τόνιο να πέφτει και να μαζεύει σωτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους φάση, κέρδισαν πέναλτι στο 7′ έπειτα από μαρκάρισμα του Ραϊνόφ στον Γιάννου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τρισκόφκσι που άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 και πιο… εύκολη τη ζωή της ομάδας του για την πρόκριση.

Κάπου εκεί ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει, ωστόσο η ΑΕΚ ήξερε πότε να «κτυπήσει». Στο 29′ ο Γιάννου βρήκε τον Τρισκόφκσι στην περιοχή της Λέφσκι, με τον Σκοπιανό να κάνει το σουτ στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του Μιλιάτοβιτς γράφοντας το 2-0.

O Koστόφ προσπάθησε να μειώσει για την ομάδα του στο 35′, ωστόσο το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του καλά τοποθετημένου Τόνιο.

Στο 45+2′ ο Τρισκόφσι μπορούσε να πετύχει χατ – τρικ, ωστόσο το σουτ του πέρασε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μιλιάτοβιτς. Έτσι, το 2-0… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, ο Παουλίνιο στο 50′ έκανε το σουτ με τον Τόνιο να δηλώνει ξανά «παρών». Στην επόμενη φάση, ο Γιάννου βρήκε τον Τρισκόφσκι που έκανε το πλασέ από δύσκολη θέση με τον Μιλιάτοβιτς να μαζεύει εύκολα.

Ο Σκοπιανός ήταν… ορεξάτος και έψαξε το χατ – τρικ. Στο 65′ όμως, η κεφαλιά του πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια. Το επιδίωξε, το έψαξε, το βρήκε! Στο 75′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χέφελ, ο Τρισκόφσκι έκανε το πλασέ, κάνοντας το χατ – τρικ.

Στο 84′ ο Σκοπιανός δεν είχε… χορτάσει από τα τρία προηγούμενα γκολ του και πέτυχε το 4-0 έπειτα από πάσα «πάρε – βάλε» του Ακοράν διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ΑΕΚ στην προσπάθεια της να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα βρει απέναντι της, την Γάνδη, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται της ερχόμενη Πέμπτη (07/08) στην «Αρένα».

Λέφσκι (Χούμπτσεφ): Mιλιάτοβιτς, Γκοράνοφ, Ναϊντένοφ, Παουλίνιο, Ρομπέρτα, Ρέις, Τιάμ (5′ Γιουρούκοφ), Κοστόφ (52′ Μάζουρεκ), Ντ. Ιβανόφ, Ραϊνόφ, Σ. Ιβανόφ (68′ Στάνισλαφ)

ΑΕΚ (Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τρουγιόλς (70′ Ταντί), Μοϊσόφ, Γκονζάλες, Χέφελ, Ραούλ Ρουίζ (54′ Τέτε), Σάστρε, Κάσες (75′ Φλοριάν), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Γιάννου

Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ  (SWE)

Βοηθοί: Μαχμπόντ Μπέιγκι, Αντρέας Σέντεργκβιστ (SWE)

Τέταρτος: Άνταμ Λάντεμπακ (SWE)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top