Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Παρά την κούραση από τον επαναληπτικό απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας και το γεγονός πως στις 6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2 Αυγούστου) η αποστολή της ΑΕΚ μαζί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναχωρούσε για να επιστρέψει στην Κύπρο, οι ποδοσφαιριστές έκαναν σαν μικρά παιδιά από τη χαρά τους πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος ήταν και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος ταξίδεψε επίσης με την αποστολή στη Σόφια, μαζί με την οικογένειά του.

Πλέον, αρχίζει η διαδικασία για τη διευθέτηση του ταξιδιού στη Γάνδη, την πρωτεύουσα της Ανατολικής Φλάνδρας.

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE