ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με ανατροπή και τον ΤΕΛΙΚΟ η Κύπρος!

Νίκη με ανατροπή και τον ΤΕΛΙΚΟ η Κύπρος!

Πολύ σημαντική νίκη κατάφερε και πέτυχε η Εθνική Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ18 Γ’ Κατηγορίας το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ανδόρα, όπου για τον 1ο ημιτελικό νίκησε δύσκολα το Σαν Μαρίνο με 77-57.

Το Σαν Μαρίνο ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 16-14 στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ διατήρησε το προβάδισμα του μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (35-32).

Έπειτα το συγκρότημα του Ευριπίδη Ανδρεου ανέβασε στροφές και ήταν σαφώς ανώτερο στο παρκέ, καταφέρνοντας με την λήξη της γ’ περιόδου να κάνει την ανατροπή και να προηγείται με 56-46.

Η Κύπρος συνέχισε δυναμικά στο παιχνίδι και στην συνέχεια, σημειώνοντας μέχρι το 35’ δεκατέσσερις πόντους, φέρνοντας το σκορ στο 69-46, ουσιαστικά «καθαρίζοντας» τον αγώνα. Με την λήξη του παιχνιδιού η Κύπρος νίκησε με 77-57.

Πρώτος σκόρερ για την Κύπρο ήταν ο Ιβάν Μπολσάκοβ με 20 πόντους (13 ριμπάουντ, 1 ασσίστ). Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν επίσης οι Ανδρέας Παφίτης με 18 πόντους (4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασσίστ), Αινέας Γιούνγκ με 14 πόντους (1 τρίποντο, 10 ριμπάουντ, 4 ασσίστ) και Ανδρέας Χειμώνας με 12 πόντους (2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμένει να μάθει τον αντίπαλο του για τον τελικό της Κυριακής (4/8 – 20:30) ανάμεσα στο ζευγάρι Αλβανία-Μονακό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-16, 32-35, 56-46, 77-57

Κύπρος (Ευριπίδης Ανδρέου)

Κωνσταντίνου 2, Δημητρίου, Μιλτιάδης, Παπαδημητρίου, Ροδοσθένους, Μπολσάκοβ 20, Χριστούδιας 4, Γκαρσία 5 (1), Χειμώνας 12 (2), Γιούνγκ 14 (1), Ορφανός 2, Παφίτης 18 (4).

Σαν Μαρίνο (Massimo Padavano)

Dappozzo, Miriello, Ronci 2, Rossi 3 (1), Terenzi, Botteghi 10 (1), Felici 6, Giovannini 10 (2), Lioi, Palmieri 15 (3), Rasolini 6 (2), Zafferani 5 (1).

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης **

*** Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την συμμετοχή της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ18 Γ’ Κατηγορίας στην Ανδόρα ***

basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top