ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ για Ράγιος – Έγινε αντικείμενο συζήτησης με Ανορθωσιάτες

Μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ για Ράγιος – Έγινε αντικείμενο συζήτησης με Ανορθωσιάτες

Το γκολ του Ράγιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο φιλικό με την Αγία Νάπα δημιούργησε… συζητήσεις ανάμεσα στον κόσμο της Ανόρθωσης.

Ο Ισπανός μέσος είχε μια άσχημη χρονιά πέρυσι όμως η αξία του είναι δεδομένα και οιφίλοι της Κυρίας περιμένουν πολλά από αυτόν. Πολλοί θεωρούν πως με τον Κετσπάγια στον πάγκο θα αναγεννηθεί και θα δουν τον παλιό καλό Ράγιος.

Είναι αλήθεια πως ο 33χρονος μέσος απέδειξε στις πρώτες του δύο σεζόν στο νησί μας με τα κυανόλευκα πως στα καλά του είναι ένας ποιοτικός και καθοριστικός παίκτης. Στο χέρι του είναι να αφήσει πίσω του την κακή περσινή χρονιά και να… επανέλθει δριμύτερος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top