ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλύτερη αλλά ΑΤΥΧΗ…

Καλύτερη αλλά ΑΤΥΧΗ…

Στο ημίχρονο, η ΑΕΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ κόντρα στη Γάνδη με 1-0, ωστόσο στέκεται πολύ καλά και στάθηκε άτυχη. Ο Γιάρμετσκουκ το γκολ για τους Βέλγους στο 26′.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν…. αναγνωριστικό χαρακτήρα. Μετά το 10′ άρχισαν να…ζεσταίνονται οι μηχανές. Ο Χέφελ, απείλησε στο 11′ όμως το σουτ του πέρασε έξω.

Στο 17′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Ακοράν, μπήκε στην περιοχή, έκανε την ντρίμπλα και το σουτ με την μπάλα να περνά εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καμίνσκι.

Οι Βέλγοι, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο παιχνίδι, στο 18′ έπειτα από σουτ του Κούμπο με τον Τόνιο να αποκρούει σταθερά.

Ενώ η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή, στο 26′, ο Ντεγιέγκερε, με δόση τύχης, ευνοήθηκε από την κόντρα, και έδωσε την μπάλα στον Γιάρεμτσουκ με τον Ουκρανό, να πλασάρει ψύχραιμα και να «πληγώνει» την εστία των γηπεδούχων, μετά από 9 Ευρωπαϊκά ματς στην «Αρένα», ανοίγοντας το σκορ.

Στο 35′ η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Χέφελ γύρισε στον Γιάννου, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά μόλις έξω.

Φάνηκε πως οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την αυτοπεποίθηση τους μετά το γκολ, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι, στη φάση του 41′ με το σουτ του Τρισκόφκσι να βρίσκει στη δεξιά κάθετη δοκό του Καμίνσκι.

Η ομάδα του Θόρουπ, λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της, αλλά το σουτ του Οφόε στο 45+2′ κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τόνιο.

Έτσι, το 1-0… συνόδευσε της δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top