Ξέσπασε σάλος στην Αγγλία! Παίκτης της Γιουνάιτεντ προτείνει… τρίο σε 19χρονη

Ξέσπασε σάλος στην Αγγλία! Παίκτης της Γιουνάιτεντ προτείνει… τρίο σε 19χρονη

Μια 19χρονη έχει προχωρήσει καταγγελία πως δέχθηκε πρόταση από ποδοσφαιριστή για να κάνουν… τρίο με συμπαίκτη του.

Πρόκειται για τον Αντρέας Περέιρα, παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η νεαρή κοπέλα αναφέρει πως δέχθηκε πρόταση από τον Περέιρα να κάνουν έρωτα μαζί και με ένα συμπαίκτη του, ο οποίος είχε περάσει από τις ακαδημίες της ομάδας, τον Πάντι Μακ Νέρ.

Η κοπέλα έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό μήνυμα:

«Τρίο. Θα σε φροντίσουμε. Θέλεις; Πόσα, Πες μου. Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε 5 χιλιάρικα ο καθένας».

Η κοπέλα τόνισε στη συνέχεια: «Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου όταν διάβασα το μήνυμα. Ποιος άνθρωπος κάνει τέτοια πράγματα; Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και βρήκα την κίνησή του πολύ προσβλητική».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect