ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διασωληνωμένη στην εντατική 20χρονη μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διασωληνωμένη στην εντατική 20χρονη μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα

Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονη, η οποία είχε τραυματιστεί γύρω στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου 10/8, σε οδική σύγκρουση στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 20χρονη, ενώ οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην περιοχή Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, έχοντας ως συνεπιβάτη επίσης 20χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί και η ίδια να τραυματιστεί σοβαρά. 

Η 20χρονη μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα, διασωληνωμένη. 

Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά τραύματα και η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ως κρίσιμη. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE