Θύμα διαδικτυακής απάτης Έλληνας τραγουδιστής – Χρέωσαν τις πιστωτικές του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θύμα διαδικτυακής απάτης Έλληνας τραγουδιστής – Χρέωσαν τις πιστωτικές του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

DATA[
Θύμα χάκερ έπεσε ο Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ο χάκερ, είχε πρόσβαση στα social media του τραγουδιστή Χρήστου Αντωνιάδη και έκανε περίεργες αναρτήσεις, ενώ είχε πρόσβαση και στις πιστωτικές κάρτες τόσο στου τραγουδιστή όσο και στης γυναίκας του.

Ο τραγουδιστής στην αρχή, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr δεν έδωσε βάση, ενώ το περιστατικό αντιλήφθηκε συνεργάτης του όπου έβλεπε περίεργες αναρτήσεις για κυκλοφορία νέου τραγουδιού και τότε θέλησε να ενημερώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος έψαξε το θέμα και αντιλήφθηκε ότι ο χάκερ τον έχει χρεώσει με 1500 ευρώ.

«Χάκαραν τo e-mail μου, που ήταν συνδεδεμένο με τα προσωπικά μου social media και δύο πιστωτικές κάρτες τη δική μου και της γυναίκας μου. Το λάθος μου ήταν πως δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στα μηνύματα της τράπεζας που στάλθηκαν στο κινητό μου. Σκέφτηκα πως ήταν σφάλμα από το σύστημα του πιστωτικού καταστήματος» δήλωσε στην espresso ο τραγουδιστης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE