Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος
Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

Σε ανακοίνωση το Κόμμα υποστηρίζει ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να εφαρμόσει τα σχετικά άρθρα "γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι παρανομεί το ίδιο το κράτος, την ώρα που οι πραγματικά παρανομούντες αφήνονται ελεύθεροι και στο απυρόβλητο".
Το Κόμμα αναφέρει ότι με βάση τη νομοθεσία η Αστυνομία καταγγέλλει τους παρανομούντες, όταν όμως θα πρέπει να εφαρμόσει συγκεκριμένο άρθρο της νομοθεσίας για την κατάσχεση, δεν μπορεί να το πράξει "γιατί δεν υπάρχουν οι ανάλογοι νόμιμοι χώροι για την κράτηση των ζώων και έτσι οι παρανομούντες μπορεί μεν να πληρώσουν ένα πρόστιμο, στην ουσία όμως μένουν στα απυρόβλητο και συνεχίζουν την παράνομη δράση τους".
Το Κόμμα για τα Ζώα στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δέχτηκε πολλές καταγγελίες και καλεί τα Υπουργεία Γεωργίας, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης να βρουν λύση στο πρόβλημα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




