Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε και ο Γιώργος Γιακουμάκης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΟΦΗ. Από καιρό ο 25χρονος επιθετικός που ήταν και πέρσι στην ομάδα βρίσκονταν στο «στόχαστρό» της και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε να αποκτηθεί ένα χρόνο δανεικός από την ΑΕΚ. Κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο και μάλιστα θέτει υποψηφιότητα για την πρεμιέρα κόντρα στον Αρη.
Eπιστροφή Γιακουμάκη!

Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στους Κρητικούς.
Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, καθώς θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στους Κρητικούς.
Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες, ανέμους και πιθανό χαλάζι – Πότε τίθεται σε ισχύ
Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
«Σουρωτήρι» τα κρατητήρια: 25 αποδράσεις σε πέντε χρόνια –Τα λάθη που επαναλαμβάνονται και τα κενά ασφαλείας
Συγκλονίζει η μητέρα του Κυπριανού στη δίκη για τα Τέμπη: «Αντί να τον ντύνω γαμπρό, τον έντυνα νεκρό»
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Μοτοσικλετιστής σύρθηκε στον αυτοκινητόδρομο μετά από σύγκρουση – Βίντεο από το σημείο
Βαρύ πένθος για τον 27χρονο Μάριο – Η επιθυμία της οικογένειας – Δείτε φωτογραφία του

