Ομόνοια: Ίσως με Παναγή κάτω από τα δοκάρια

Ομόνοια: Ίσως με Παναγή κάτω από τα δοκάρια

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ήταν παρόν στην χθεσινή προπόνηση της Ομόνοια.

Η κατάσταση του διεθνή τερματοφύλακα θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας και ο Κώστας Καϊάφας περιμένει να μάθει αν θα τον έχει στη διάθεση του.

Σε αντίθετη περίπτωση, θέση κάτω από τα δοκάρια στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση θα πάρει ο διεθνής με τους U-21 Κωνσταντίνος Παναγή.

Ο 20χρονος προετοιμάζεται ήση από το τεχνικό επιτελείο σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.