Αλλαγές στην στρατιωτική ηγεσία και στα κατεχόμενα αποφάσισε το ΑΣΣ Τουρκίας

Αλλαγές στην στρατιωτική ηγεσία και στα κατεχόμενα αποφάσισε το ΑΣΣ Τουρκίας

Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο Τουρκίας (ΑΣΣ) σε συνεδρία του αποφάσισε μεταξύ άλλων, και την αλλαγή της στρατιωτικής ηγεσίας στα κατεχόμενα.

 
Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι»,  αλλαγές αποφασίστηκαν στην ηγεσία των «δυνάμεων ασφαλείας» και στην ηγεσία των «τουρκοκυπριακών ειρηνευτικών δυνάμεων».
 
Επικαλούμενη δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της τουρκικής προεδρίας, η εφημερίδα αναφέρει ότι στην ηγεσία των «δυνάμεων ασφαλείας» διορίστηκε ως διοικητής ο υποστράτηγος Σεζάι Οζτούρκ ενώ διοικητής των «τουρκοκυπριακών ειρηνευτικών δυνάμεων» ο ταξίαρχος Αλτάν Ερ.
 
Αναφέρεται ακόμα ότι, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει επικυρώσει τους διορισμούς και τις αποφάσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου, αφού συνολικά αφορά τους διορισμούς 127 Στρατηγών και  Ναυάρχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE