ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - «Στόχος» τα κέντρα αναψυχής

ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - «Στόχος» τα κέντρα αναψυχής

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε την Παρασκευή (30/8) η Αστυνομία Πάφου για την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης, πάταξη του φαινομένου λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, αλλά και χρήσης συσκευών που ενισχύουν τον ήχο, με την καταγγελία έξι κέντρων αναψυχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση διενεργήθηκε στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου και στην Πέγεια.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας καταγγέλθηκαν οι ιδιοκτήτες έξι κέντρων αναψυχής για μουσική και για λειτουργία χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE