ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - «Στόχος» τα κέντρα αναψυχής

ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - «Στόχος» τα κέντρα αναψυχής

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε την Παρασκευή (30/8) η Αστυνομία Πάφου για την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης, πάταξη του φαινομένου λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, αλλά και χρήσης συσκευών που ενισχύουν τον ήχο, με την καταγγελία έξι κέντρων αναψυχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση διενεργήθηκε στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου και στην Πέγεια.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας καταγγέλθηκαν οι ιδιοκτήτες έξι κέντρων αναψυχής για μουσική και για λειτουργία χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE