ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - «Στόχος» τα κέντρα αναψυχής

ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας - «Στόχος» τα κέντρα αναψυχής

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε την Παρασκευή (30/8) η Αστυνομία Πάφου για την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης, πάταξη του φαινομένου λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, αλλά και χρήσης συσκευών που ενισχύουν τον ήχο, με την καταγγελία έξι κέντρων αναψυχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση διενεργήθηκε στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου και στην Πέγεια.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας καταγγέλθηκαν οι ιδιοκτήτες έξι κέντρων αναψυχής για μουσική και για λειτουργία χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE