ΚΥΠΡΟΣ

PRE GAME Ανόρθωση - Ομόνοια

PRE GAME Ανόρθωση - Ομόνοια

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 4μμ ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο και να πλησιάσουν την ΑΕΚ η οποία είναι μπροστά στην μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν το  Καλβο ο οποίος είναι απώλεια αλλα από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του κ Παους πέραν από τους Ιακοβενκο και Γκαρσία. Το ερωτηματικό για τον Ολλανδό τεχνικό είναι σε ποια γραμμή θα έχει τον Λαιφη.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Αντώνη Γεωργαλλίδη και έτσι ο κλήρος πέφτει στον νεαρό Παναγή ο οποίος έχει αγωνισθεί μέχρι τώρα μόνο στο Κύπελλο. Το δίλλημα για τον Καϊάφα είναι αν θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Ποτε η τον Σκέμπρι.

 Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ Τραττος με βοηθούς τους κ Τουύο και Τσεντή και επιπροσθέτους τους κ Σκαπούλη και Κ Νικολάου, τέταρτος ο κ Σωτηρίου

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top