ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έτσι θα είχε τις λιγότερες επιπλοκές…» – Τι τόνισε για τις διαγνώσεις του Σάβιτς και… από τη Γερμανία στη Σερβία

«Έτσι θα είχε τις λιγότερες επιπλοκές…» – Τι τόνισε για τις διαγνώσεις του Σάβιτς και… από τη Γερμανία στη Σερβία

Δηλώσεις της συζύγου του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Βουγιατίν Σάβιτς, φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.espreso.rs.

Μεταξύ άλλων η Mirka Vasiljevic μιλάει για την… περιπέτεια της πρόσφατης χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο σύζυγος της.

Οι σημαντικές τοποθετήσεις της περί αυτού του θέματος:

-«Όλα πήγαν εξαιρετικά κάτι που με κάνει χαρούμενη. Το πρόβλημα ήρθε όταν τραυματίστηκε σε ένα ματς και μετά από αρκετές ιατρικές εξετάσεις που έκανε εκεί, όλες οι διαγνώσεις έλεγαν ότι το θέμα θα μπορούσε να λυθεί με θεραπείες. Ωστόσο ο χρόνος περνούσε και ο Βουγιαντίν που είναι υπεύθυνος και εξαιρετικός επαγγελματίας έκανε επιπλέον εξετάσεις επειδή ένιωθε πόνους. Πήγε στη Γερμανία όπου οι γιατροί του είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν να κάνει εγχείρηση επειδή έτσι θα είχε τις λιγότερες επιπλοκές μακροπρόθεσμα. Εγώ έπρεπε να κάνω κάποια γυρίσματα για μια σειρά στο Βελιγράδι οπότε έπρεπε να πάει στη Γερμανία χωρίς εμένα. Ο Βουγιαντίν είναι σε καλά χέρια, υπάρχουν καλοί γιατροί εκεί μαζί του και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

-«Μέσα σε δύο μέρες τον είχαν έτοιμο για επέμβαση και όλα πήγαν καλά, χωρίς προβλήματα και σύντομα πήρε εξιτήριο. Ευτυχώς ο παππούς και η γιαγιά μου μένουν στη Γερμανία από τότε που αφυπηρέτησαν, οπότε ήταν μαζί του απλά για να ξέρει ότι έχει κάποιο κοντά του εκεί. Φυσικά εμείς από το Βελιγράδι είμαστε δίπλα του μέσω τηλεφώνου, και αναμένεται να επιστρέψει στο Βελιγράδι σήμερα ή αύριο».

-«Το σημαντικό είναι ότι όλη αυτή η κακή περίοδος είναι πίσω μας πλέον και όλα θα είναι καλά τώρα επειδή θα μπορεί να αφοσιωθεί στην προπόνηση του. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαν αλλά συμβαίνουν»

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top