ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντικές δηλώσεις Κούμα για το VAR και το πότε θα ξεκινήσει στα Κυπριακά γήπεδα – «Ξεκινά…»

Σημαντικές δηλώσεις Κούμα για το VAR και το πότε θα ξεκινήσει στα Κυπριακά γήπεδα – «Ξεκινά…»

Δηλώσεις στο ΡΙΚ2 έκανε πριν την έναρξη του αγώνα Εθνική Κύπρου – Εθνική Καζακστάν στο ΓΣΠ ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, ο οποίος πέρα από το παιχνίδι μίλησε και για το VAR…

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Πως βλέπετε το παιχνίδι με το Καζακστάν; «Θεωρώ ότι υπάρχει αέρας αισιοδοξίας. Είναι σταθμός το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο, για να μην πάει ακόμη ένας προκριματικός χαμένος. Πρέπει να δείξουμε «πόσα κουτσιά έχει ο σάκκος». Οι παίκτες έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη. Είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και φυσικά σκοπός μας είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην εθνική. Χωρίς αποτελέσματα δεν μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό».

Πολλές φορές είπαμε ότι ανεβάζουμε τον πήχη. Θα τα καταφέρει η Κύπρο να πάρει ένα εισιτήριο για μια τελική φάση; «Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα πιο πάνω. Θέλουμε σταδιακά, να καταφέρει η Εθνική σε κάποιο προκριματικό να πάει σε μια τελική φάση. Να το πω κυπριακά, να είμαστε τζιαμέ κατάιρα».

Μια ερώτηση για το VAR. Πότε μπαίνει στη ζωή μας; «Τώρα τον Σεπτέμβριο ξεκινά η εκπαίδευση. Θα ξεκινήσουν να εκπαιδεύονται οι διαιτητές σε όλα. Θεού θέλοντος, στα πλέι οφ του 2021 θα ξεκινήσουμε με το VAR. Χρειάζονται 4 άτομα κάθε αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top