ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον έβγαλαν «σκάρτο» πριν τον δουν οι Απολλωνίστες! Βαριά η κληρονομιά του Σωφρόνη, αλλά…

Τον έβγαλαν «σκάρτο» πριν τον δουν οι Απολλωνίστες! Βαριά η κληρονομιά του Σωφρόνη, αλλά…

Ακόμη δεν πρόλαβε καλά-καλά να… στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση του Απόλλωνα για την πρόσληψη του 42χρονου Σέρβου προπονητή, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σωφρόνη Αυγουστή και γίνεται ο… κακός χαμός στα social media από τους οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η κληρονομιά του Κύπριου τεχνικού είναι βαριά και το έργο του διαδόχου του μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού θα περνάει από… «ιερά εξέταση» σε κάθε παιχνίδι και μόνο αν η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει θετικά αποτελέσματα, θα υπάρχει ηρεμία στο Κολόσσι, αλλιώς συνέχεια θα γίνεται σύγκριση του νυν με τον τέως προπονητή και αυτό μόνο επιζήμιο θα είναι για τον Απόλλωνα.

Βλέποντας τα διάφορα μηνύματα, διακρίνουμε άκρως υπερβολικά σχόλια, που έφεραν την… καταστροφή πριν καν ξεκινήσει ο άνθρωπος δουλειά.

Οι περισσότεροι περίμεναν ένα πιο γνωστό και δυνατό όνομα για τον πάγκο, αλλά ας θυμηθούν πως ξεκίνησε ο Σωφρόνης Αυγουστή την καριέρα του στον κυανόλευκο πάγκο, ο οποίος προπονούσε τη δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα και ξαφνικά, κολύμπησε στα βαθιά με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ναι, μπορεί ο νέος προπονητής να αποτύχει και να μη φάει καν… μελοκαμάρονα και κουραμπιέδες (να φύγει δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα), όμως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.

Πρώτα όμως δες το έργο του και μετά κρίνε… Και αυτό ισχύει για τους οπαδούς όλων των ομάδων που έχουν τέτοιες ακραίες αντιδράσεις σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Και να θυμάστε όλοι, ότι ο κάθε προπονητής δικαιούται και… πίστωση χρόνου μέχρι να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, ακόμα κι αν είναι πρωτοκλασάτος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top