Ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Α΄ Γυναικών (ΚΛΗΡΩΣΗ πρωταθλήματος) – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Α΄ Γυναικών (ΚΛΗΡΩΣΗ πρωταθλήματος)  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με το ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας να ξεχωρίζει θα αρχίσει στις 22 Οκτωβρίου 2019 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Γυναικών. Το ντέρμπι θα γίνει στο Κλειστό «Νίκος Σολωμονίδης» στη Λεμεσό.

Στην κλήρωση που έγινε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την 1η αγωνιστική η νταμπλούχος Ανόρθωση έχει δύσκολη έξοδο στην αίθουσα «Αφροδίτη» όπου αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο φέτος «Korantina Homes» Παφιακό.

Πολύ ενδιαφέρον είναι ο αγώνας ΘΟΙ Αυγόρου – Απόλλων στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Η πρώτη μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2019.

Η δεύτερη μεταγραφική περίοδος αρχίζει την 1η Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την 31η Ιανουαρίου 2020.

Η 1η αγωνιστική είναι η ακόλουθη:

Ολυμπιάδα Ν. – ομάδα Χ
ΘΟΙ Αυγόρου – Απόλλων
Robo Markets ΑΕΛ – ΑΕΚ
«Κorantina Homes Παφιακός – Ανόρθωση

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τη συμπλήρωση 14 αγωνιστικών ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου 2020.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.