ΠΑΡΑ-THEMA

ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ξέσπασε η Βουλευτής Άννα Θεολόγου: «Απολύστε και κανένα μες το Τμήμα Ευημερίας- Δεν σηκώνει άλλες τσαπατσουλιές η κοινωνία»

ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ξέσπασε η Βουλευτής Άννα Θεολόγου: «Απολύστε και κανένα μες το Τμήμα Ευημερίας- Δεν σηκώνει άλλες τσαπατσουλιές η κοινωνία»

Η είδηση του τραγικού θανάτου του 14χρονου Στυλιανού έχει συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία. Ο χαμός ενός ανήλικου που φαίνεται πως ζούσε μια ζωή- κόλαση αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη «γύμνια» του συστήματος και την ανεπάρκεια των κρατικών δομών να παρέμβουν πυροσβεστικά ή/και καταλυτικά σε σημαντικότατα ζητήματα.

Η ανεξάρτητη Βουλευτής Άννα Θεολόγου ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας για το τραγικό περιστατικό και τους χειρισμούς που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, με την κατάληξη να είναι γνωστή.

«Απολύστε και κανένα μες το Τμήμα Ευημερίας εάν θέλετε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, κανένα κοστος δεν υπάρχει όταν ένας δημοσιος υπαλληλος κριθεί ανίκανος ή ανυπάκουος στο να εκτελέσει τα καθήκοντα του... να καταλάβουν οτι δεν σηκώνει άλλες «τσαπατσουλιές» η κοινωνία!

Πιο κάτω ο περί δημόσιας υπηρεσίας νομος του 1990 όπως έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα, χρησιμοποιείστε την πιο αυστηρή ποινή, ΑΠΟΛΥΣΗ!

12 χρόνια υπόθεση... 12 χρόνια αυτά τα παιδάκια απροστάτευτα...μόνο ανεπάρκεια και ανικανότητα δείχνει αυτή η υπόθεση!»

Η δήλωση έγινε λογικά μετά την αναφορά της αρμόδιας Υπουργού Ζέτας Αιμιλιανίδου ότι «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο» μια φράση την οποία η κυπριακή κοινωνία ακούει για πολλοστή φορά και έχει κουραστεί πλέον από την αναποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που είναι υποστελεχωμένες, αλλά όπως αποδεικνύεται και πολύ κάτω του επιθυμητού επιπέδου δράσης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που διαρρέουν, η οικογένεια βρισκόταν «υπό το μικροσκόπιο» του Γραφείου Ευημερίας από το 2012.

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top