ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα του βοηθού προπονητή της Αυστραλίας για το… φιλί στον πού@@@ της Ισπανίας!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα του βοηθού προπονητή της Αυστραλίας για το… φιλί στον πού@@@ της Ισπανίας!

Ο Λουκ Λόνγκλεϊ πήρε την σκυτάλη από τον Άντριου Μπόγκουτ στη μικτή ζώνη και είπε μια ατάκα που θα συζητηθεί πολύ για… στοματικό έρωτα υπέρ της Ισπανίας.

Η Αυστραλία έχασε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη δεύτερη παράταση, με θύτη την Ισπανία.

Από τη μία το φάουλ που δόθηκε στον Μαρκ Γκασόλ στα 8.7» για το τέλος του σαρανταλέπτου (φάση που έφερε τη χειρονομία… χρηματισμού από τον Άντριου Μπόγκουτ), από την άλλη η μία χαμένη βολή του Πάτι Μιλς στα 4.1» δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Αντρέι Λεμάνις να κάνει την υπέρβαση και να εξασφαλίσει από σήμερα το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας της σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σέρχιο Γιούλ «σκότωσε» τα όνειρα των «μπούμερς» για τον τελικό με τα δύο τρίποντα που έβαλε στη δεύτερη παράταση, το μυαλό όλων όμως βρίσκεται ακόμη στο σφύριγμα που έδωσε την ευκαιρία στον Μαρκ Γκασόλ να πάει στις βολές λίγο πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Μετά το τέλος του αγώνα, κι αφού προηγήθηκαν οι σκληρές ατάκες του Άντριου Μπόγκουτ, ήταν η σειρά του Λουκ Λόνγκλεϊ να πάρει τον λόγο μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο assistant coach της Αυστραλίας (και πρώην σέντερ σε Μινεσότα, Σικάγο, Φοίνιξ και Νέα Υόρκη) ήταν ακόμη πιο… εκφραστικός: «Η Ισπανία παίρνει ένα φιλί στον που*** από τους μπασκετικούς θεούς κάθε φορά που παίζουμε».

Για την ιστορία, με παρόμοιο τρόπο είχε κερδίσει η Ισπανία την Αυστραλία (με δύο βολές του Σέρχιο Ροντρίγκεθ στα 5» για το τέλος του αγώνα) στον μικρό τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top