ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων – Τι είπε για το κεφάλαιο Κύπριος ποδοσφαιριστής και το φετινό πρωτάθλημα

Μίλησε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων – Τι είπε για το κεφάλαιο Κύπριος ποδοσφαιριστής και το φετινό πρωτάθλημα

Ο Κύπριος επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Γιώργος Παπαγεωργίου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Ξέραμε από την αρχή τις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι τελικός» ανέφερε αρχικά.

Ο Εθνικός επέστρεψε για να μείνει; Ήταν γερό μάθημα η σεζόν που πέρασε; «Μετά τη διαβάθμιση στη β’ κατηγορία, στόχος μας ήταν η άνοδος. Το πετύχαμε, θέσαμε τους στόχους μας και τώρα θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Το όνομα σου γράφτηκε για άλλες ομάδες πέρσι όμως επέλεξες να παραμείνεις στον Εθνικό: «Υπήρξε ενδιαφέρον ναι. Έκρινα πως ήταν καλύτερο για το μέλλον μου να παραμείνω στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσω από εκεί που έμεινα, με καλές εμφανίσεις».

Θα παραμείνεις στον Εθνικό όπως ο Χρίστος Πογιατζής; (γέλια) «Σίγουρα ο Χρίστος είναι μεγάλη μορφή στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο, ότι δείξεις εκεί. Δεν είναι τα λόγια που μετρούν. Μας συμβουλεύουν όλοι στον Εθνικό συνεχώς και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Δείξαμε ότι θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα; «Αρκετά καλό. Ξεκινήσαμε  με το δεξί το νέο πρωτάθλημα, πήραμε και βαθμό στο τελευταίο με την Δόξα, αν και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Αυτό είναι σημαντικό. Ακόμη και στις μέρες που δεν είμαστε τόσο καλοί, να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Αυτό είναι που μετράει στο τέλος. Οι βαθμοί. Και όπως είδαμε στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα οι διαφορές είναι αρκετά μικρές».

Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Κύπριο ποδοσφαιριστή στον Εθνικό: «Αν δεν κάνω λάθος, ήμασταν η μόνη ομάδα με 3-4 Κύπριους στην 11άδα στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Έχουμε καλούς Κύπριους γι΄ αυτό και ο προπονητής τους εμπιστεύεται. Μας πιστεύει η διοίκηση.

Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα που διεξάγεται με 12 ομάδες: «Με τις 12 ομάδες δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια, ειδικά για τη διαβάθμιση. Θυμόμαστε και πέρσι που κρίθηκε τελευταία αγωνιστική. Είναι καλό το πρωτάθλημα 12 ομάδες».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Θα πάμε για τη νίκη, είναι και η Νέα Σαλαμίνα ανεβασμένη μετά τη χθεσινή της νίκη. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Ο Λαμπάν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και θα δείξει κατά διάρκεια της εβδομάδας αν θα είναι διαθέσιμος. Από αύριο ξεκινούμε προετοιμασία για το παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top