ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα άνδρα σε καμένο αυτοκίνητο

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα άνδρα σε καμένο αυτοκίνητο

Η σορός άγνωστου άνδρα μέσα σε καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 17/9 στην περιοχή Χαράκι στην ανατολική πλευρά του νησιού της Ρόδου.


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, από διερχόμενους που είδαν το όχημα καμένο. Όταν έφθασαν εκεί, διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό υπήρχε ένα άτομο απανθρακωμένο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ο εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής που αυτή την ώρα βρίσκεται επιτόπου μαζί με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Ιωάννη Τσιτσικά και τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη, καθώς επίσης και άλλους αρμόδιους αξιωματικούς.

Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι αυτή την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, παραμένουν ανοιχτά. Το αυτοκίνητο σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ανήκει σε αλλοδαπό, κάτοικο του νησιού.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE