ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψάχνεις για την πιο φθηνή βενζίνη; Μαζέψαμε τα πρατήρια με τις πιο χαμηλές τιμές – Στο €1,14 η καλύτερη τιμή

Ψάχνεις για την πιο φθηνή βενζίνη; Μαζέψαμε τα πρατήρια με τις πιο χαμηλές τιμές – Στο €1,14  η καλύτερη τιμή

Στα «ύψη» εκτοξεύθηκε τις προηγούμενες μέρες η τιμή του πετρελαίου με τους καταναλωτές να φοβούνται για άμεσες αυξήσεις στις τιμές των πρατηρίων. Κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί, με τη βενζίνη να συνεχίζει πωλείται γύρω στο  €1,18- €1,19 (μέση τιμή  €1,186).

 Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Βέβαια υπάρχουν αυξομειώσεις από πρατήριο σε πρατήριο και από πόλη σε πόλη, με την φθηνότερη τιμή πώλησης της αμόλυβδης 95 οκτανίων Παγκύπρια να βρίσκεται στο €1,144 σε πρατήριο της Λευκωσίας. (Λεωφόρος Αμμοχώστου 57 στην Παλλουριώτισσα).

Ακολουθεί η Πάφος με τέσσερα πρατήρια να πωλούν την βενζίνη προς €1,158, ενώ στο €1,169 ανεβαίνει η τιμή στο φθηνότερο πρατήριο της Λεμεσού.

Στα ίδια επίπεδα περίπου και πιο συγκεκριμένα στο €1,168 το πιο φθηνό πρατήριο στην επαρχία Λάρνακας (βρίσκεται στα Πυργά) ενώ για την πόλη του Ζήνωνα στη Δεκέλεια η πιο χαμηλή τιμή στο €1,175.

Τέλος στην επαρχία Αμμοχώστου με €1,169 μπορείς να ανεφοδιάσεις το όχημα σου από πρατήριο στη Σωτήρα και €1,184 και €1,186 σε  Αυγόρου και Δερύνεια αντίστοιχα.

Αναφορικά με τους φόβους για μεγάλη- άμεση- άνοδο των τιμών, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, καθώς από τη μια οι τιμές το τελευταίο διήμερο έχουν πέσει, αφού αυτή τη στιγμή το αμερικανικό αργό διαπραγματεύεται στα  $58,29 και το BRENT στα $62,75 σημειώνοντας πτώση τις τελευταίες 48 ώρες που φτάνει το 10%. Από την άλλη τα συμβόλαια (αν έχουν αγοραστεί ποσότητες) με τις αυξημένες τιμές είναι για παράδοση με καθυστέρηση τουλάχιστον 3-4 εβδομάδων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΤΉΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΠΑΦΟΣ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top