ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνει… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με Απόλλωνα η ΑΕΚ – Πολλά προβλήματα για Ιδιάκεθ, αναμονή για τέσσερις

Ψάχνει… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ με Απόλλωνα η ΑΕΚ – Πολλά προβλήματα για Ιδιάκεθ, αναμονή για τέσσερις

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της ΑΕΚ, για το εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή (27/09) στην «Αρένα», με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και να κάθεται σε… «αναμμένα κάρβουνα» για τουλάχιστον τέσσερις παίκτες του, που η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη και αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης (26/09).

Συγκεκριμένα, οι Ιωάννου, Χέφελ, Ακοράν και Τολεμές, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις προηγούμενες ημέρες και θα δοκιμάσουν από σήμερα να μπουν σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, για να κερδίσουν θέση στην αποστολή του ντέρμπι.

Πολύ δύσκολα πάντως θα είναι παρόντες και οι τέσσερις…

Εκτός πλάνων παραμένει ο παροπλισμένος Μοϊσόφ, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Πλάνας και Γκαρσία, επειδή αποκτήθηκαν μετά την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής.

Είναι δεδομένο ότι και να μην ήθελε να αλλάξει κάτι στα πλάνα του ο Βάσκος τεχνικός, με όλα αυτά τα προβλήματα, θέλοντας και μη θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει και την τακτική του.

Μετά τη νίκη επί της Πάφου, η ΑΕΚ έφερε δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό και κανείς στην ομάδα δεν θέλει να προστεθεί μία νέα απώλεια βαθμών, παρότι ο αντίπαλος είναι ισχυρός και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής.

Οι «κιτρινοπράσινοι» ψάχνουν αντίδραση και με «όπλο» την έδρα τους, αισιοδοξούν ότι θα επιστρέψουν στις νίκες και θα επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο, ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, δύο μόλις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια που έχει 10 βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top