Αν και… ΛΥΓΙΣΕ στο φινάλε, ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ – Το ΣΚΗΝΙΚΟ μετά την ήττα της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και… ΛΥΓΙΣΕ στο φινάλε, ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ – Το ΣΚΗΝΙΚΟ μετά την ήττα της Ομόνοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών η Πύργος Fc φιλοξένησε την Ομόνοια, της οποίας επικράτησε με 1-0.

Η τερματοφύλακας των πρασίνων, Κωνσταντίνα Κουζάλη, έκανε πολλές επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα της στον αγώνα μέχρι το τέλος, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως, οι οπαδοί του «τριφυλλιού», έμειναν ικανοποιημένοι με την εικόνα της Ομόνοιας, και στο τέλος, χειροκρότησαν τις παίκτριες της ομάδας, οι οποίες πήγαν στην κερκίδα, «εισπράττοντας» τα συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα.

Δείτε βίντεο μέσα από τον φακό του ThemaSports: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.