«Έσταξε μέλι» για Ζαχίντ ο Δώνης: «Κάποιες φορές υπάρχει προσωπολαγνεία – Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να τους διώξουμε όλους»

«Έσταξε μέλι» για Ζαχίντ ο Δώνης: «Κάποιες φορές υπάρχει προσωπολαγνεία – Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να τους διώξουμε όλους»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, εξέφρασε την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να νικήσει πιο άνετα τον Πανιώνιο και είπε τα καλύτερα για τον σκόρερ, Ζαχίντ.

«Είναι σημαντικό που η ομάδα ήταν σοβαρή, ήταν μια σοβαρή εμφάνιση με λίγες επιπολαιότητες. Νομίζω τους δώσαμε ελάχιστα πράγματα. Είχαμε τις φάσεις, μπορούσαμε να το έχουμε κάνει πιο εύκολο», είπε αρχικά ο Ελληνας προπονητής και συνέχισε.

«Κάποιες φορές υπάρχει προσωπολαγνεία ή κριτική σε έναν παίκτη χωρίς λόγο. Κάποιος που είναι καινούριος δεν είναι καλός, αν ήταν έτσι θα έπρεπε να τους διώξουμε όλους. Εμείς στηρίζουμε τους παίκτες μας, τον πάγκο. Χρειάζεται υπομονή. Ο Ζαχίντ είναι σε μια νέα ομάδα, σε καινούριο περιβάλλον. Επανέρχεται στο φυσιολογικό του επίπεδο. Σε ελεύθερο ρόλο είναι καλύτερος, ειδικά όταν είναι κοντά στην περιοχή. Είχε λάθη στα προηγούμενα μας, όμως σήμερα αισθάνθηκε καλύτερα και ήταν καλύτερα με τους συμπαίκτες του».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE