ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννιώτας και Μολ μίλησαν για όλα – Η καλύτερη στιγμή Ζοάο Πέδρο, η επόμενη μέρα Σακέτι και πολλά άλλα

Γιαννιώτας και Μολ μίλησαν για όλα – Η καλύτερη στιγμή Ζοάο Πέδρο, η επόμενη μέρα Σακέτι και πολλά άλλα

Ο Απόλλωνας παρουσιάζει το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού.

Αναλυτικά:

«Κυκλοφόρησε η 134η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο.
Σε αυτή την έκδοση μπορείτε να απολαύσετε δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και μέσα από αυτές να γνωρίσετε τους Γιάννη Γιαννιώτα και Ζοέλ Μολ. Μάθετε ποια ήταν η «καλύτερη στιγμή» του Ζοάο Πέδρο, ποια θα είναι η «επόμενη μέρα» του Εστεμπάν Σακέτι και γνωρίστε τον Αντριάν Σαρντινέρο «Όταν ήταν μικρός» ενώ στις στήλες της Β’ Ομάδας και των Ακαδημιών μας, υπάρχουν ακόμη δύο συνεντεύξεις, του Πάμπου Πίττα και του Κωνσταντίνου Μακρίδη.
Ακόμη διαβάστε ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο Σουάτ Πεσίροβιτς. δείτε πως ο Απόλλωνας συμμετέχει μέσα από το πλούσιο κοινωνικό του έργο στο πρόγραμμα «Welcome through football» και γνωρίστε τη Lamberts – χορηγό εταιρεία του Απόλλωνα, Τέλος, όπως πάντα, υπάρχουν οι μόνιμες στήλες με τα Best of Social Media, Φωτογραφίες του Μήνα, ενδιαφέρουσα αρθρογραφία από τους ιατρούς της ομάδας, τους εθελοντές μας.
Καλή ανάγνωση!
Το link για να διαβάσετε το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ: https://issuu.com/apollonlimassolfc/docs/apollon134».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top