ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φταίμε ΟΛΟΙ» – ΠΡΩΙΝΟΣ στο Κολόσσι ο Κίρζης

«Φταίμε ΟΛΟΙ» – ΠΡΩΙΝΟΣ στο Κολόσσι ο Κίρζης

Ο Φανούρης Κωνσταντίνου, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή (ΣΠΟΡ ΦΜ 95), είπε ότι οι ευθύνες είναι συλλογικές για την εικόνα που εξέπεμψε χθες η ομάδα.

Όπως είπε, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, έντονα εκνευρισμένος πήγε πρωί – πρωί στο Κολόσσι και έφερε τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Ο υπεύθυνος τύπου του Απόλλωνα, είπε αρχικά για την άσχημη εμφάνιση στο χθεσινό ματς.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδαμε χθες στη Λάρνακα δεν ήταν Απόλλωνας. Ήταν πραγματικά κάτι το οδυνηρό που προκάλεσε θλίψη. Σαφέστατα υπάρχει προβληματισμός. Το να χάνεις ένα παιχνίδι είναι πάντοτε μέσα στο πρόγραμμα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα αγωνίστηκε, χωρίς σθένος, χωρίς ψυχή.

Ο πρόεδρος το πρωί πήγε στο Κολόσσι. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες οι οποίες βαραίνουν αναλογικά όλους στο οικοδόμημα του Απόλλωνα. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες να καθαρίσει το μυαλό μας. Είναι άκρως δικαιολογημένες οι αντιδράσεις του κόσμου. Μην μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε και να στοχοποιήσετε για το που βαραίνουν οι ευθύνες. Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι αποτυχία, γιατί εμείς ποτέ δεν εμφανιστήκαμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναφέρθηκε και στον Γιούστε, για τον οποίο εξέδωσαν δελτίο τύπου λίγο πριν ξεκινήσει το ματς, όπου έλεγαν ότι ήταν τραυματίας. Ωστόσο, ο προπονητής δήλωσε μετά το παιχνίδι, ότι τον άφησε έξω, όπως και τον Ζελάγια για σκοπούς ξεκούρασης:

«Δεν μπορούσε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής. Ο προπονητής πάνω στην ένταση δεν προσδιόρισε σωστά το πρόβλημα του Γιούστε. Δεν ευσταθεί αυτό το οποίο βγήκε λανθασμένα προς τα έξω».

Ο Φανούρης Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε για την αναφορά του Ιβάν, πως θα έχει συνάντηση με το ιατρικό επιτελείο. 

«Δεν γνωρίζω αν ήταν πάνω στην πίεση του αποτελέσματος. Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν βαραίνει το ιατρικό επιτελείο. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε στον κύριο Κακαβελάκη κάθε λίγο και λιγάκι ευθύνες. Ο γιατρός είναι για να κάνει τη διάγνωση και να προσδιορίζει τον χρόνο επαναφοράς».

Τέλος αναφέρθηκε στη μεγάλη απογοήτευση του προέδρου, για την χθεσινή χάλια εμφάνιση: 

«Ο πρώτος που απογοητεύτηκε για το χθεσινό αποτέλεσμα είναι ο πρόεδρος. Εκτός από ότι ηγείται αυτής της ομάδας, ξοδεύει και εκατομμύρια για τον σύλλογο. Για τον ίδιο είναι ανεπίτρεπτο να βγάζει τέτοια εικόνα η ομάδα. Θα περιμένει τις επόμενες ώρες για να δώσει λύσεις σε κάποια ζητήματα, τα οποία πρέπει να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top