Η λαϊκή απαίτηση δίδει ξανά τη σκυτάλη στον Αυγουστή

Η λαϊκή απαίτηση δίδει ξανά τη σκυτάλη στον Αυγουστή

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρνουν τον Σωφρόνη Αυγουστή να επιστρέφει στον πάγκο του Απόλλωνα.

Οι ιθύνοντες της επιτροπής προγραμματισμού του Απόλλωνα, μετά την απόφαση που έχουν πάρει για να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, κινήθηκαν, μετά και τη λαϊκή απαίτηση φιλάθλων, να συμφωνήσουν με τον προηγούμενο προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται την Παρασκευή από τη διοίκηση του Απόλλωνα, πρώτα το διαζύγιο με Βουκομάνοβιτς και μετά η συμφωνία με τον Αυγουστή.

Διαβάστε: 

Να ΒΑΛΕΙ τάξη στο Κολόσσι…

Παραδοχή του ΔΙΚΟΥ τους λάθους…

Tην ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE