Φαγητό και ποτό για την ομάδα νέων της Νέας Σαλαμίνας

Φαγητό και ποτό για την ομάδα νέων της Νέας Σαλαμίνας

Μέσω της ιστοσελίδας της η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει: 

«Οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, εφορία ποδοσφαίρου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και φίλοι της ομάδας των U19, πέρασαν ένα ευχάριστο και οικογενειακό βράδυ με φαγητό και ποτό στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας μας στο Μενεού.

Όλοι έδωσαν το μήνυμα ότι η καλή πορεία της ομάδας μας μέχρι σήμερα δε θα σταματήσει εύκολα

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας το Σάββατο ώρα 15:30, στο Στάδιο Γρηγόρης Αυξεντίου (Στάδιο ΑΣΙΛ), με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE