Επιστρέφει το… 2020 ο Γιορίς – Ξεκάθαρη τοποθέτηση για τον γκολκίπερ της Τότεναμ

Επιστρέφει το… 2020 ο Γιορίς – Ξεκάθαρη τοποθέτηση για τον γκολκίπερ της Τότεναμ

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρετά το 2019 ο Ούγκο Γιορίς, καθώς όπως φαίνεται θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες για την τρέχουσα χρονιά.

Καταστροφικά ολοκληρώθηκε το 2019 για τον Ούγκο Γιορίς.

Μετά τις τραγικές εμφανίσεις της Τότεναμ με αποκορύφωμα την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, προέκυψε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του στο ματς κόντρα στην Μπράιτον.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας θα χάσει σίγουρα τους υπόλοιπους αγώνες του 2019.

«Μιλάμε για εβδομάδες, για μήνες. Δεν θα επιστρέψει μέσα στο 2019. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο», τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.