ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού 2019

Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού 2019

Ο Οργανισμός Green Dot Cyprus διοργανώνει και φέτος σε συνεργασία με τους Δήμους της Μείζονος Λεμεσού το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού.

Το Φεστιβάλ με δωρεάν είσοδο για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Μώλο Λεμεσού από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.
Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποιήση του κοινού για θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης, αλλά και η προβολή του σύγχρονου Ευ Ζην.
Για εμάς το σύγχρονο Ευ Ζην σημαίνει σεβασμό προς τον εαυτό μας, τους άλλους, το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές, και το κτίσιμο καλών συνηθειών, όπως της άθλησης της μάθησης, της σωστής διατροφής και της ψυχαγωγίας.
Κεντρικό μήνυμα του Φεστιβάλ είναι «Κτίσε καλές συνήθειες».


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες, αλλά και να συμμετέχουν σε εργαστήρια για την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών συνόλων.
Παράλληλα το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για το έργο και τη δράση Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος.
Στον χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα που θα προσφέρουν φαγητό και ποτό σε πολύ χαμηλές τιμές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν πλαστικά μιας χρήσης, ενώ ο χώρος του Φεστιβάλ θα έχει κάδους για ανακύκλωση υλικών PMD και χαρτιού.
Μέγας χορηγός του φεστιβάλ είναι η εταιρεία Amdocs.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top