Νταμπίζας σε παίκτες: «Είστε κωλόπαιδα…»

Νταμπίζας σε παίκτες: «Είστε κωλόπαιδα…»

Νταμπίζας: Αυτά είπε στους ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα.

Έξαλλος ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με τη συμπεριφορά τους.

Ο Νίκος Νταμπίζας είπε, μεταξύ άλλων: «Είστε κωλόπαιδα! Δεν συμπεριφέρεστε σαν επαγγελματίες. Κοιτάξτε να συμμορφωθείτε.

Άλλους τους βρίσκω τα ξημερώματα, άλλοι έρχονται ό,τι ώρα να ‘ναι στις προπονήσεις, άλλοι παίζουν με το κινητό λες και είναι σε εκδρομή.

Ο εσωτερικός κανονισμός λέει πως η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται όταν οι παίκτες κάνουν θεραπεία και φυσικά όταν γίνονται ομιλίες.

Αυτό δεν είναι εικόνα ομάδας, πρέπει να αλλάξετε αλλιώς θα σας αλλάξω εγώ!

Υπάρχουν κανονισμοί, οι οποίοι προφανώς δεν τηρούνται. Από εδώ και πέρα θα αυστηροποιηθούν».

Ο Νίκος Nταμπίζας χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Φυσικά, ο Γιοάν Μολό αποτελεί τον πιο… άτακτο της ομάδας, εξ ου και το τελεσίγραφο που του δόθηκε.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που φέρεται να μην τηρεί τον εσωτερικό κανονισμό είναι ο Ούφε Μπεκ.

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα, ενώ την Πέμπτη οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ένα πολύ γερό καμπανάκι προς τους παίκτες, προκειμένου να είναι συνεπείς και να επαναφέρουν την ομάδα στον καλό δρόμο.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE