ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραν Μπεν Σιμόν: «Θέλουμε να διακριθούμε» – Τι είπε για το αν θα συνεχίσει

Ραν Μπεν Σιμόν: «Θέλουμε να διακριθούμε» – Τι είπε για το αν θα συνεχίσει

Οι δηλώσεις του Ραν Μπεν Σιμόν στη δημοσιογραφική συνέντευξη πριν τον αγώνα της Κυριακής (13/10) απέναντι στη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Aναλυτικά:

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη. Παίζουμε κόντρα σε μια ποιοτική, γρήγορη ομάδα. Τους σεβόμαστε σαν Εθνική. Είδαμε τους αγώνες της, έχω σεβασμό στον προπονητή της. Έχουμε όμως τους δικούς μας στόχους. Θέλουμε να διακριθούμε. Ανυπομονώ για τη μεγάλη πρόκληση. Οι παίκτες μου κάνουν πρόοδο και ζητώ από τον κόσμο την στήριξη του», ανέφερε αρχικά.

Αν είναι η ώρα για να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο;  «Η απάντηση είναι ναι. Κάθε αγώνας είναι ευκαιρία για νίκη. Ναι πιστεύω σε μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι».

Που θα πρέπει να «χτυπήσει» η Εθνική μας; «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Σε κάθε αγώνα στόχος μας να είναι η νίκη. Δεν θέλουμε να είναι μια ταινία που ξέρεις το τέλος. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική: «Το μέλλον μου δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Να τελειώσουν οι αγώνες να τερματίσουμε στη 3η θέση που είναι ο στόχος μας και θα το συζητήσουμε μετά».

Μετά από μια επιτυχία η Εθνική δεν έχει συνέχεια: «Να σας πω κάτι. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε από ότι γίνεται. Η Εθνική γίνεται πιο σκληρή συνεχώς. Έρχεται καλό νέο αίμα και προσπαθούν να ανταγωνιστούν τους παλιούς. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα. Ανυπομονώ για αύριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top