ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον «ΤΡΩΝΕ» οι «ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ» επιλογές του…

Τον «ΤΡΩΝΕ» οι «ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ» επιλογές του…

Ξέρω ότι δεν πουλάει η εθνική ομάδα, με δεδομένο ότι σε δυο μέρες αρχίζει ξανά το… συναρπαστικό Cyprus Ληγκ. 

Τα τελευταία 24ωρα, είχα συζήτηση με διάφορους ανθρώπους της μπάλας, για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως και για το μέλλον του Ραν Μπεν Σιμόν.

Συμφωνήσαμε πάντως, πως για το ότι δεν… προοδεύει ιδιαίτερα η Εθνική ομάδα, το βασικότερο πρόβλημα δεν είναι ποιος κατέχει τη θέση του Ομοσπονδιακού.

Η κύρια αιτία, είναι ότι δεν υπάρχει πλάνο μακράς πνοής. Ούτε και άνθρωποι με την κατάλληλη ποδοσφαιρική κουλτούρα για να διαχειρίζονται το κεφάλαιο εθνικές ομάδες. 

Για τον Μπεν Σιμόν τώρα, προκαλούν συζητήσεις κι όχι άδικα, μερικές «περίεργες» επιλογές που έκανε στις κλήσεις ή μη κλήσεις παιχτών.

Μερικοί απ αυτούς που αδίκησε (κατά την άποψη τους) ο Ισραηλινός, βγήκαν δημόσια και του… ζήτησαν εξηγήσεις (π.χ. Βαλεντίνος Σιέλης).

Επίσης τελευταίως, κάλεσε παίχτη, που είχε σούπερ απόδοση στην προηγούμενη του ομάδα και δεν γύριζε να τον δει. Φέτος που πήγε σε άλλη ομάδα, τον… φώναξε αμέσως.

Στο τελευταίο παιχνίδι έκανε την… έκπληξη, βάζοντας παίχτη στο αρχικό σχήμα, ο οποίος πριν πέντε μήνες αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι με την ομάδα του.

Εικάζουμε ότι έκανε τα «θελήματα» κάποιων, «καταφέρνοντας» να προκαλέσει αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του, σε άλλους παίχτες που δικαιωματικά άξιζαν ευκαιριών συμμετοχής ή κλήσης στην εθνική ομάδα.

Όλα αυτά οι εργοδότες του, θα τα βάλουν στη… ζυγαριά, όταν θα αποφασίσουν για το μέλλον του.

Θα το δείξει ο χρόνος, αν θα τον σώσουν, όσοι βρήκαν το κουμπί του και τον επηρεάζουν καθοριστικά στις επιλογές του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top