«ΒΟΜΒΑ» στην Ιταλία: «Συμφώνησε με Μάντζουκιτς»

«ΒΟΜΒΑ» στην Ιταλία: «Συμφώνησε με Μάντζουκιτς»

«Βόμβα» ρίχνει η ιταλική «Il Giornale», αναφέροντας πως ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει φτάσει σε προφωρική συμφωνία με την Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα είναι εντός Ιταλίας, βρήκε ο Μάριο Μάντζουκιτς;

Σύμφωνα με όσα αναπαράγουν τα ιταλικά Μέσα και όπως πρώτη μετέδωσε η «Il Giornale», ο Κροάτης επιθετικός φέρεται να έφτασε σε προφωρική συμφωνία με την Μίλαν για να συνεχίζει εκεί την καριέρα του από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μάλιστα, για τον 34χρονο φορ φαίνεται πως ενδιαφέρεται η Γιουνάιτεντ αλλά και η Ίντερ, όμως η Γιουβέντους δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να παραχωρήσει τον παίκτη στους «νερατζούρι». Βλέπει, όμως, με… καλό μάτι την προοπτική της Μίλαν και το ενδεχόμενο μετακίνησης του ποδοσφαιριστή σε αυτή!

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE