ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τη Δόξα, ας γίνει η αρχή…

Με τη Δόξα, ας γίνει η αρχή…

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Δόξα στο ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ψάχνει την καλή εμφάνιση, που θα τον… επαναφέρει στον σωστό δρόμο.

Κόντρα στη Σεβίλλη, στο β’ μέρος, οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν μια διάθεση, προσπάθησαν, κράτησαν μπάλα και μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι στο πρώτο 45λεπτο ήταν… ανύπαρκτοι.

Ας κτίσουν λοιπόν σε αυτή τους την εμφάνιση, στην Ισπανία, Τόμας Ντολ και ποδοσφαιριστές, και με τη Δόξα να γίνει μια νέα αρχή, επιστρέφοντας στις καλές παρουσίες και φυσικά παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, χρειάζεται προσοχή, γιατί δεν είναι… τυχαία. Φαίνεται τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, ο ΑΠΟΕΛ, αν καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη, με καλή εμφάνιση, τότε θα έρθει η ηρεμία ξανά, η ψυχολογία που ψάχνουν κάποιοι παίκτες κλειδιά και θα γίνει αυτό το… restart που χρειάζεται η ομάδα. Στα θετικά, αν αυτό πράξει η ομάδα του Τόμας Ντολ, είναι πως θα πάει με… φτερά στα πόδια για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Καραμπάχ, στο Αζερμπαϊτζάν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top