ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι φταίει και αλλάζει η εικόνα στο γήπεδο κόουτς;

Τι φταίει και αλλάζει η εικόνα στο γήπεδο κόουτς;

Ακόμα μια αγωνιστική, ακόμα μια προβληματική παρουσία από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτή τη φορά οι γαλαζοκίτρινοι τα… χρειάστηκαν για να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Δόξα.

Το καταλαβαίνουν όλοι στο οικοδόμημα της ομάδας, πως αυτές δεν είναι παρουσίες που αντιπροσωπεύουν το ρόστερ. Η ποιότητα και το βάθος είναι μεγάλα, ο ΑΠΟΕΛ έχει «γερά χαρτιά», ωστόσο με τις εμφανίσεις τους, δεν το έδειξαν ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τόμας Ντολ προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στους ποδοσφαιριστές του, όμως έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα των γαλαζοκιτρίνων. Επίσης, ένας προπονητής που θέλει να τον σέβονται οι παίκτες τους, αλλά και να τους εμπνέει, πρέπει να παίρνει την ευθύνη, εκτός και αν τον αφήσουν φανερά εκτεθειμένο και όχι να τους «αδειάζει». Δεν γίνεται κάθε φορά να είναι διαφορετική η εικόνα στις προπονήσεις και άλλη στο γήπεδο. Ίσως, σε κάποια φάση χαρακτηριστεί και ως… δικαιολογία. Τι και ποιος φταίει; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχασε από τη Δόξα, ωστόσο η εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, είναι μια «ήττα». Γιατί, το μεγάλο στοίχημα του Γερμανού, είναι να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά αυτό το υπερπλήρες ρόστερ. Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση ο προπονητής της ομάδας.

Εν κατακλείδι, μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι. Και οι παίκτες. Δεν «ξεφεύγουν» από αυτές. Το μεγαλύτερο όμως, το έχει ο εκάστοτε προπονητής. Τώρα είναι ο Τόμας Ντολ, ο οποίος, με την εικόνα που βγάζει η ομάδα, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει τον ΑΠΟΕΛ «τρομερό», όπως όλοι πίστευαν στην αρχή της σεζόν. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές που διαθέτει μπορεί και με το παραπάνω να το κάνει. Η ομάδα μένει… ανεξεταστέα.

Η απογοήτευση είναι το κλίμα που επικρατεί στους γαλαζοκίτρινους, και έρχεται μια πολύ σημαντική «μάχη» που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Καραμπάχ, στο Αζερμπαϊτζαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top