ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Hans & Gretel – Μιά φορά κι έναν καιρό στο The Mall of Cyprus

Hans & Gretel – Μιά φορά κι έναν καιρό στο The Mall of Cyprus

Μια φορά κι έναν καιρό, ένα γλυκό παραμύθι άνοιξε τις πρώτες του σελίδες στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία με σκοπό να μας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των ζαχαρωτών.

Στις 15 Οκτωβρίου το παραμύθι ζωντάνεψε! Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στο The Mall Of Cyprus είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Χανς, τη Γκρέτελ και τη γλυκιά μάγισσα Έμιλυ, να απολαύσουν μοναδικές γλυκές εμπειρίες και να δουν την ιστορία να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους μέσα από την αφήγηση του The House of Fairytales.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και γνωστή Eλληνίδα τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου η οποία δοκίμασε τις πεντανόστιμες συνταγές του Hans & Gretel στη Λευκωσία και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.


Το concept του Hans & Gretel είναι από το διάσημο παραμύθι των αδερφών Γκριμ όπου τα δύο αδέρφια φτάνουν έξω από ένα σπίτι κατασκευασμένο από ψωμί, γλυκά και ζάχαρη, που όμως ανήκει σε μία μάγισσα η οποία τρώει παιδιά. Πρωταγωνιστές του παραμυθιού αυτού η καλή μάγισσα Έμιλυ, ο μπαμπάς Ερνέστος, η μαμά Μελίτα, ο Χανς και η Γκρέτελ, οι οποίοι όλο χαρά και γλύκα υποδέχονται το κοινό να το μαγέψουν και να το παρασύρουν στο παραμύθι τους. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα μαγική μεγάλοι και παιδιά χάνονται στο παραμύθι του καταστήματος και ταξιδεύουν σε χώρες βγαλμένες από τα πιο γλυκά τους όνειρα.

Σκοπός του Hans & Gretel είναι να βάλει το κοινό μέσα στο παραμύθι του. Χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αποτελεί μια διαδραστική πρόταση που μας καλεί να συμμετάσχουμε. Μια επίσκεψη στο θεματικό Hans & Gretel είναι ένα γλυκό ταξίδι στις παραμυθένιες χώρες των αναμνήσεών μας. Με μια επιλογή από μερικά από τα καλύτερα γλυκά και καραμέλες από όλο τον κόσμο, τα καταστήματα Hans and Gretel έχουν γίνει κορυφαίοι προορισμοί για μοναδικές γλυκές εμπειρίες, ενώ η μαγική ατμόσφαιρα κάνει κάθε επίσκεψη ξεχωριστή.

Μια επίσκεψη στο Hans & Gretel δίνει στον περαστικό το εισιτήριο για ένα ταξίδι στις χώρες με τα καλύτερα γλυκίσματα. Το παραμυθένιο κατάστημα προσφέρει τα επιλεγμένα προϊόντα του, που φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή μπροστά στα μάτια του πελάτη. Αυτό είναι το μοναδικό! Το chimney cake από τη Τσεχία, μια γλυκιά κυλινδρική ζύμη που ξετρελαίνει με το απίστευτο άρωμα κανέλας, βανίλιας και την πασπαλισμένη ζάχαρη και ο επισκέπτης μπορεί να την γεμίσει με σοκολάτα, παγωτό και ό, τι άλλο φαντάζεται. Η λαχταριστή και αφράτη bubble waffle, που επίσης μπορεί να αγκαλιάσει μέσα της ότι φαντάζεται ο νους, το χειροποίητο gelato με τη μυστική Ιταλική συνταγή, οι καλύτερες βέλγικες σοκολάτες, γλιφιτζούρια και καραμέλες, αλλά και ζαχαρωτά σε αμέτρητα χρώματα, σχήματα και γεύσεις.

Κάντε LIKE τη σελίδα του Hans & Gretel στο Facebook & στο Instagram @HansandGretelNicosia για να είστε ενημερωμένοι για τις γλυκιές μας γεύσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top