Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τη Δόξα – Όλες οι λεπτομέρειες

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τη Δόξα – Όλες οι λεπτομέρειες

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης (27/10, 19:00) με την Δόξα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA έχει ξεκινήσει από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com όπως και από τα σημεία προπώλησης Παγκύπρια.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 15 ευρώ, στα 10 ευρώ είναι η τιμή του μαθητικού και στο 1 ευρώ το παιδικό.

Τα ταμεία και θα ανοίξουν στις 17:30 για εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας μας, οι οποίοι θα καθίσουν στην Ανατολική κερκίδα.

Κάρτα φιλάθλου θα εκδίδεται στα γραφεία του ΚΟΑ (πλησίον του γηπέδου) από τις 17:30 μέχρι τις 19:30.

Λεπτομέρειες διάθεσης

Διάθεση στο κατάστημα αναμνηστικών του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-13:00 & 14:00 – 18:00
Σάββατο 09:00-14:00

Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»
Πέμπτη, Παρασκευή 16:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00

Διάθεση στην Επαρχία Αμμοχώστου – Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro (Δερύνεια), 23820700
Πέμπτη, Παρασκευή 09:30-19:00
Σάββατο 09:30-13:00″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.