ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ΣΕΛΙΔΑ πλέον για την ΑΕΛ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Νέα ΣΕΛΙΔΑ πλέον για την ΑΕΛ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της ΑΕΛ, όπου ενημερώνει…

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Α.Ε.Λ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας είναι πλέον γεγονός! Η ιστοσελίδα βρίσκεται στη διεύθυνση www.aelimassol.com. Μέσω της ιστοσελίδας μας οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα του Σωματείου μας, σχετικές εκδηλώσεις καθώς επίσης να αντλούν πληροφόρηση για τα επιμέρους τμήματα.

Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας παρέχεται η δυνατότητα για εγγραφή και ανανέωση μελών καθώς επίσης και για την παροχή οποιασδήποτε εισφοράς για ενίσχυση του Σωματείου μας! Ευελπιστούμε ότι οι φίλοι της ομάδας μας θα αγκαλιάσουν θερμά το όλο εγχείρημα και θα συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση του μητρώου μελών του Σωματείου μας!

Κλείνοντας, αναφέρουμε ότι η νέα σελίδα θα συνεχίσει να ενισχύεται και βελτιώνεται σταδιακά με την προσθήκη πρόσθετων δυνατοτήτων και υπηρεσιών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top