ΠΑΡΑ-THEMA

Έγινε κι αυτό! Παίκτες αποφάσισαν την πρόσληψη προπονητή στην Κύπρο

Έγινε κι αυτό! Παίκτες αποφάσισαν την πρόσληψη προπονητή στην Κύπρο

Μια ιστορία από τα παλιά που ίσως δεν γνωρίζαμε μετέφερε σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε ομάδα της Κύπρου.

Πρόκειται για τον Laurențiu Diniță, ο οποίος αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού από το 2006 μέχρι το 2008, καταγράφοντας 59 συμμετοχές και 23 γκολ. Ο 44χρονος πρώην επιθετικός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το πέρασμά του από το νησί μας και αποκάλυψε ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον 44χρονο το φθινόπωρο του 2007 η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό με την διοίκηση της ομάδας να προσεγγίζει τον ίδιο και άλλους τρεις Ρουμάνους ποδοσφαιριστές για να εισηγηθούν την πρόσληψη συμπατριώτη τους προπονητή.

 

«Κάτσαμε και συζητήσαμε και αποφασίσαμε να φέρουμε στην ομάδα τον Mihai Stoichiță και η διοίκησή το δέχτηκε» ανέφερε ο 44χρονος, ο οποίος συμπλήρωσε πως ήταν το αστέρι της ομάδας εκείνη την περίοδο μαζί με τους συμπατριώτες του.

 

Πρόκειται για τους Στέρε, Μιχάλτσα, Μοζάκου και τον Ντίνιτσα που τελικά κρύβονται πίσω από την κάθοδο στην Κύπρο του κύριου Στοικίτσα, ο οποίος στη συνέχεια -μάλιστα- έκατσε στο πάγκο και των άλλων δύο Λεμεσιανών ομάδων ΑΕΛ και Απόλλωνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top