ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Πάμπος «διάβασε» τον Μπεργκ και την Ομόνοια!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Πάμπος «διάβασε» τον Μπεργκ και την Ομόνοια!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις ο Ολυμπιακός κατάφερε να βραχυκυκλώσει την Ομόνοια κρατώντας εύκολα το σκορ στο 0-0.

Με την Ομόνοια να δείχνει διάθεση να κρατήσει μπάλα και τον Ολυμπιακό να δίνει χώρο στους πράσινους άρχισε ο αγώνας στο ΓΣΠ.

Ο αργός ρυθμός ανάπτυξης του τριφυλλιού και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των μαυροπρασίνων στο πρώτο ημίωρο ήταν η αιτία να μην δούμε σχεδόν καμία καλή φάση πέραν από κάποιες καλές προϋποθέσεις και μακρινά σουτ από Ντάρμπισαιαρ και Κατελάρη.

Το αμυντικό πλάνο του Πάμπου Χριστοδούλου έδειξε να εφαρμόζεται στην εντέλεια και οι όποιες προσπάθειες της Ομόνοιας να πλαγιοκοπήσει (κυρίως από αριστερά με Λέζιακς-Εζρά) έπεσαν στο κενό και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Μάλιστα οι μαυροπράσινοι απείλησαν στο 45′ όμως το σουτ του Αγιτέ από καλή θέση πέρασε έξω.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE