ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη και 18χρονη για τη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου ταχυφαγείου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη και 18χρονη για τη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου ταχυφαγείου

Σε νέα σύλληψη προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε εναντίον 28χρονου υπαλλήλου ταχυφαγείου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 25 Οκτωβρίου, στην περιοχή Γερμασόγειας, όπου ο 28χρονος μετέβη για να παραδώσει φαγητό μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας (28 Οκτωβρίου), μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, συνέλαβαν 18χρονη, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον της κατά την εξέταση της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν προηγηθεί το περασμένο Σάββατο (26/10) και την περασμένη Κυριακή (27/10), οι συλλήψεις άλλων τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 22, 19, 18 και 16 χρόνων. Ληστεία σε βάρος υπαλλήλου ταχυφαγείου

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE