ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήγε να δεινοπαθήσει, αλλά…ΤΣΕΠΩΣΕ το εισιτήριο

Πήγε να δεινοπαθήσει, αλλά…ΤΣΕΠΩΣΕ το εισιτήριο

Την πρόκριση στον β΄ γύρο του κυπέλλου Κύπρου πήρε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου κέρδισε στο Μακάρειο Στάδιο τον ΠΟ Ξυλοτύμβου με 5-3.

Από νωρίς οι «μαυροπράσινοι» θέλησαν να… καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση, όπου στο 36ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-0. Στο 28΄ ο Ακόστα, στο 32΄ ο Ενόχ και στο 36΄ ο Μπιλάλ με τα γκολ τους έκαναν το 3-0.

Μείωσε η ομάδα του Μπόρτζε Τζιούρεφ σε 3-1 στο 39΄ με τον Ταραλίδη, με τον Αζουλάο στο 41΄ να κάνει το 4-1, σκορ με το οποίο πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι δύο ομάδες.

Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΟ Ξυλοτύμβου με τον Μούσιτς στο 52ο λεπτό έκανε το 4-2, με τον Πική με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 83΄ να κάνει το 4-3.

Ο τελευταίος… λόγος, ανήκε στον Ολυμπιακό, με τον Αγίτε στο 86΄ να «σκοτώνει» τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι, κάνοντας το 5-3.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Ολυμπιακός: Χ» Γαβριήλ, Ενόχ (Παχίπης 70′), Ροτζέριο, Ακόστα, Κα, Λεάλ, Σωτηρίου, Νανίσιο, Κυριάκου, Μπιλάλ (Ζαχαρίου 56′), Ντουβεντρού (Αγιτέ 62′)

ΠΟΞ: Κιουρτζίδης, Ταύρου, Τζερόμ, Αντιλέκα, Μούσιτς (Πικής 78′), Ταραλίδης (Βελκόφ 46′), Σταύρου, Κέκκου, Νικηφόρου, Αγαπίου (Γκαλίτσιος 46′), Μακρίεφ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top